Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Травень » 29 » "Як швидко рік навчальний промайнув..."
12:10
"Як швидко рік навчальний промайнув..."

Дорогі юні друзі! Шановні вчителі та батьки! 

Сердечно вітаємо вас зі святом останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

Нашим юним друзям - школярам бажаємо продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий передзвін виряджає вас у самостійну життєву дорогу. Ми твердо віримо, що вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни. Щиро бажаємо випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

29.05.2020

Із повагою педагогічний колектив Ічнянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3

 

Переглядів: 245 | Додав: KS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]